Beeldschermwerk

We kijken steeds vaker en langer naar beeldschermen. Daardoor lijdt 60% van alle personen tussen de 20 en 45 jaar aan visuele vermoeidheid. Symptomen zijn rode ogen, vage beelden, hoofdpijn en/of concentratieproblemen. Gelukkig hebben wij een speciale collectie Essilor brillenglazen waarmee visuele vermoeidheid wordt aangepakt. Hierdoor ondervindt u geen hinder meer aan het feit dat uw ogen tijdens beeldschermwerk 3600 bewegingen per uur maken.

Bij Varilux ComputerTM bevindt zich het gedeelte van het brillenglas, dat bedoeld is om naar het beeldscherm te kijken, recht voor de ogen. Het gebied is vrij breed en de brildrager kan het hele beeldscherm, zittend in een natuurlijke houding, scherp zien. Bovenin het glas bevindt zich een gebied waardoor de omgeving scherp te zien is, terwijl onder in het glas een leesgedeelte geslepen is, waarmee de beeldschermwerker naar het toetsenbord kijkt en documenten leest. De verschillende kijkgebieden lopen naadloos in elkaar over.

InterviewTM “De leesbril van de 21ste eeuw” Met een gewone leesbril heeft u een praktische oplossing voor goed en scherp zicht bij het lezen. Maar de afstand waarop u duidelijk kunt zien, is beperkt tot zo’n 40 cm. Wilt u wat verder kijken, dan heeft u een probleem. Met Interview is dat er niet. Daarmee houdt u vrij zicht in uw directe omgeving en daardoor meer bewegingsvrijheid. Interview geeft u een uitgebreider kijkbereik. Ook de aansluitende omgeving, tot op ongeveer 150 cm van u af, kunt u met Interview-glazen scherp zien. Bij het werken aan een beeldscherm bijvoorbeeld kunt u moeiteloos afwisselend kijken van beeldscherm naar document en toetsenbord. Ook bij handwerken, kaarten, modelbouw, munten verzamelen, enz. biedt Interview het gemak van een groter kijkbereik.

Openingstijden

Maandag gesloten, Dinsdag tot en met vrijdag van 9.30 tot 17.30 uur, Zaterdag van 9.30 tot 17.00 uur.

CONTACTGEGEVENS
ancv logo www.anvc.nl

De Algemene Nederlandse Vereniging van Contactlensspecialisten.

ancv logo www.ovn.nl

Optometristen Vereniging Nederland.

ancv logo www.nuvo.nl

Nederlandse Unie van Optiekbedrijven.