Zonneglazen

Het aantal bestelde zonnebrillen op sterkte is de afgelopen jaren enorm toegenomen. Brildragers kiezen vaker voor een mooie merkzonnebril die dan op eigen sterkte wordt gemaakt. Zonnebril fabriekanten houden daar bij het ontwerpen ook duidelijk rekening mee. Ook de leveranciers van zonneglazen op sterkte bieden een zeer breed assortiment aan. Ieder jaar is er een periode waarin een paar zonneglazen tegen een zeer gereduceerde prijs leverbaar is. Dat kan voor alleen verzien zijn, maar dat kan ook een multifocale zonnebril worden.

Varilux zonneglazen zijn als diverse typen in verschillende kleuren leverbaar. En er bestaat tegenwoordig een Polarizing uitvoering, het systeem dat schittering wegneemt en dat vooral door watersporters en wintersporters als zeer prettig wordt ervaren. Andere kleuren die veel worden gekozen zijn Extreem 885 en GreyGreen 533. Extreem 885 heeft een okerbruine tint, een kontrast verhogende werking en houdt 88% licht tegen. GreyGreen 533 heeft een groene Ray Ban tint en filtert 85%.

Om reflecties aan de binnenzijde van het zonneglas te verminderen wordt de nieuwe Crizal Sun ontspiegeling op bijna alle zonneglazen standaard aangebracht.

Een zonnebril op sterkte is zodoende naast functioneel ook fraai om te zien.

Openingstijden

Maandag gesloten, Dinsdag tot en met vrijdag van 9.30 tot 17.30 uur, Zaterdag van 9.30 tot 17.00 uur.

CONTACTGEGEVENS
ancv logo www.anvc.nl

De Algemene Nederlandse Vereniging van Contactlensspecialisten.

ancv logo www.ovn.nl

Optometristen Vereniging Nederland.

ancv logo www.nuvo.nl

Nederlandse Unie van Optiekbedrijven.