Zonneglazen

Het aantal bestelde zonnebrillen op sterkte is de afgelopen jaren enorm toegenomen. Brildragers kiezen vaker voor een mooie merkzonnebril die dan op eigen sterkte wordt gemaakt. Zonnebril fabrikanten houden daar bij het ontwerpen ook duidelijk rekening mee. Ook de leveranciers van zonneglazen op sterkte bieden een zeer breed assortiment aan. Ieder jaar is er een periode waarin een paar zonneglazen tegen een zeer gereduceerde prijs leverbaar is. Dat kan voor alleen verzien zijn, maar dat kan ook een multifocale zonnebril worden.

Hoya zonneglazen zijn als diverse typen in verschillende kleuren leverbaar. Er bestaat ook een gepolariseerde uitvoering, het systeem dat schittering wegneemt en dat vooral door watersporters en wintersporters als zeer prettig wordt ervaren. Andere kleuren die veel worden gekozen zijn brown contrast, maroon bruin, bruin degradé en G15. Brown contrast heeft een okerbruine tint, een contrast verhogende werking en houdt 88% licht tegen. G15 heeft een groene Ray Ban tint en filtert 85%. Voor een zachtere uitstraling kiest men vaak een degradé bruine kleur, een warme bruine kleur die van donker naar licht loopt. Wij laten de mogelijkheden graag aan u zien!

Om reflecties aan de binnenzijde van het zonneglas te verminderen wordt de SunPro ontspiegeling op bijna alle zonneglazen standaard aangebracht.

Een zonnebril op sterkte is zodoende naast functioneel ook fraai om te zien.

Openingstijden

Maandag gesloten, Dinsdag tot en met vrijdag van 9.30 tot 17.30 uur, Zaterdag van 9.30 tot 17.00 uur.

CONTACTGEGEVENS
ancv logo www.anvc.nl

De Algemene Nederlandse Vereniging van Contactlensspecialisten.

ancv logo www.ovn.nl

Optometristen Vereniging Nederland.

ancv logo www.nuvo.nl

Nederlandse Unie van Optiekbedrijven.