Multifocale lenzen

Vroeg of laat krijgen we er allemaal mee te maken: ouderdomsverziendheid. Meestal begint deze zogenaamde presbyopie na het 40e levensjaar. Op het gebied van multifocale lenzen komen er steeds meer varianten. U kunt kiezen voor een vormstabiel zuurstofdoorlatend materiaal, maar ook voor de zachte variant. Mogelijkheden genoeg. Er zijn typen met een leesdeel in het midden, rondom aan de rand, een echt leesstukje aan de onderkant van de lens en een aantal multifocale uitvoeringen. De laatste ontwikkelingen en noviteiten worden door ons toegepast. Ook op het gebied van “Monovision” hebben we veel ervaring en succes bij de oudere contactlensdragers.

Oog voor Optiek Lensplan

Oog voor Optiek Lensplan: Gespreid betalen voor uw contactlenzen met een abonnement voor de hoogste gezichtsscherpte en het beste comfort. Wij geven u graag informatie over het te betalen bedrag per maand, dit is afhankelijk van het lenstype,  inclusief vloeistoffen en controles, exclusief de aanmeting.

De aanmeting en controles worden alleen door een gediplomeerde Contactlensspecialist of HBO-Optometrist verricht, waardoor u zeker bent van de juiste oog zorg. Kom langs of maak een afspraak voor een vrijblijvend advies voor de nieuwste type contactlenzen.​​

Openingstijden

Maandag gesloten, Dinsdag tot en met vrijdag van 9.30 tot 17.30 uur, Zaterdag van 9.30 tot 17.00 uur.

CONTACTGEGEVENS
ancv logo www.anvc.nl

De Algemene Nederlandse Vereniging van Contactlensspecialisten.

ancv logo www.ovn.nl

Optometristen Vereniging Nederland.

ancv logo www.nuvo.nl

Nederlandse Unie van Optiekbedrijven.